Witam kolegów i koleżanki na tym forum. Napisze na początku w czym problem, a później rozwinę temat. Poszukuję firmy, która specjalizuje się w montażu platform towarowych na potrzeby gastronomii. Potrzebuję takiej małej windy do mojego hotelu, który posiada dwu poziomową restaurację. Udźwig windy nie musi być duży. Widną będą przemieszczały się potrawy w naczyniach. Więc maksymalne obciążenie to sto kilo. Nie posiadam za wiele miejsca na jej montaż, dlatego nie jestem w stanie skorzystać ze standardowych wind. Jestem ciekaw, czy ktoś z was miał do czynienia z podobnym problemem i udało mu się zamontować taką platformę towarową w swojej restauracji.
podobne tematy:
Poszukuje przedsiębiorstwa, które montuje dźwigi hydrauliczne
-
Poszukuje przedsiębiorstwa, które oferuje dźwigi hydrauliczne
Cześć. Parę lat temu to może byłby problem ze znalezieniem firmy zajmującej się montażem takich dźwigów hydraulicznych. Dzisiaj bez żadnych kłopotów znajdziesz firmę, która specjalizuje się w montażu dźwigów towarowych o nietypowych rozmiarach. Przykładem jest ta brygada fachowców - Model oka człowieka, która zajmuje się projektowaniem i budową platform towarowych dla hoteli. Dlatego nie musisz się martwić o to, że nie masz dużo miejsca na zamontowanie platformy towarowej w twoim hotelu. Nowoczesne dźwigi towarowe nie wymagają za wiele wolnej przestrzeni. Też można umieścić cały ich mechanizm na zewnątrz budynku lub na dachu.